Menzo Kortland: The Soundalike of Music!

Menzo Kortland is de leukste imitator en feestartiest van Nederland! In een energieke show vol verrassingen zingt hij de allergrootste partyhits en doet hij ongelooflijke imitaties van de grootste Nederlandse volkszangers.

Guus Meeuwis, Gerard Joling, Frans Bauer, André Hazes, Tino Martin, Lee Towers, Snollebollekes… Ze komen allemaal voorbij in een show vol hits en humor. Mede door het enthousiasme van de sympathieke zanger is het bijna onmogelijk niet mee te zingen en te dansen. Ideaal voor ieder feest!

Menzo Kortland won in december 2017 met imitaties van Guus Meeuwis en Gers Pardoel de Sound-Alike of Music Award van 3FM. Hij werd daardoor uitgeroepen tot de beste imitatie-artiest van Nederland. Hij liet zijn imitaties in 2014 voor het eerst zien aan heel Nederland met zijn item ‘Gers Pardon’ in de radioshow van Giel Beelen op 3FM. Hierdoor trad hij onder andere op in de Circus Request-shows in het Patronaat in Haarlem. 

Inmiddels zingt de vrolijke Brabander ieder weekend op feesten en partijen, waarin hij de hele zaal op zijn kop zet met hit na hit. Ultieme feesthits als De Toreador en Liever Te Dik In De Kist worden afgewisseld met geweldige imitaties van Guus Meeuwis en Snollebollekes.

Een groot, knettergek en spectaculair meezingfeest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *